مهر, 1399 بدون نظر دیجیتال مارکتینگ

 چرا هر کسب و کاری به مشاور نیاز دارد؟

آیا از تاثیرات شگفت انگیز مشاوره کسب‌وکار  آگاهید؟ در این مقاله ما مزیت های این موضوع را به شما خواهیم گفت. تغییرات و چالش‌های بسیاری از سازمان‌ها باگذشت زمان ایجاد می‌شود و مدیران اصلی و میانی درگذر زمان از آن مطلع نیستند. زیرا هنوز به مشکل، مسئله یا بحران برخورد نکرده‌اند. چه‌بسا زمانی از آن مطلع می‌شوند که شرکت یا سازمان به زوال و نابودی رسیده باشد. در این میان مشاوران خوب همیشه با بررسی فضای داخلی یا خارجی و موقعیت برندینگ و بازار هدف و رقبای سازمان، درباره موقعیت شرکت به مدیران هشدار می‌دهند و با ارائه راهکار، آن‌ها را از زوال و نابودی دور می‌کنند و مشخص است که مشاوره کسب‌وکار برای ارتقا و پیشرفت لازم است

از طرفی راه‌اندازی و شروع یک کسب‌وکار جدید، ازجمله چالش‌هایی است که در پیش روی افراد جامعه، به‌خصوص قشر جوان قرار دارد. اگرچه رویای داشتن یک کسب‌وکار موفق و درآمدزا، بسیار وسوسه‌انگیز است، اما داشتن یک رؤیا، به‌تنهایی تضمینی برای موفقیت نیست. راه‌اندازی کسب‌وکاری جدید، سخت و طاقت‌فرسا است. یک اشتباه کوچک در شروع کسب‌وکار می‌تواند شما و سرمایه‌تان را تا مرز نابودی بکشاند و زحمات شمارا به‌راحتی هدر بدهد.

مشاوره کسب و کار و تاثیر آن

مشاور کسب‌وکار کیست؟

مشاوره به معنی دریافت کمک حرفه‌ای و کسب اطلاعات لازم از افرادی است که صاحب تخصص و دانش درزمینهٔ ی خاص هستند. دریافت اطلاعات و کسب مشاوره در همه‌ی زمینه می‌تواند کارساز و کارگشا باشد؛ مسائل پزشکی، درمانی، تحصیلی، علمی، خانوادگی، حقوقی، کسب‌وکار و غیره مواردی است که دریافت خدمات مشاوره‌ای می‌تواند در حل مشکل آن مفید باشد. مشاوره کسب‌وکار یکی از انواع مشاوره، راهنمایی و دریافت اطلاعات محسوب می‌شود. اگر نیاز دارید کسب‌وکار یا استارت آپی راه‌اندازی کنید، به شما پیشنهاد می‌دهیم قبل از شروع، از افراد ذی‌صلاح و صاحب تخصص، مشاوره و راهنمایی بگیرید.

چرا به مشاور کسب‌وکار نیاز داریم؟

بهترین و موفق‌ترین مدیران نیز در زمان‌های مختلف با مشکلات گوناگونی مواجه خواهند شد. مدیران اکثراً وقت و توان آن را ندارند که تمامی اصول و لوازم تبلیغات را به‌صورت حرفه‌ای رعایت کنند و اشتباهی نیز رخ ندهد. در اینجاست که مشاور می‌تواند به‌عنوان یک ناظر و همراه بیرونی، سازمان را یاری رساند. مشاور باید درزمینهٔ پروژه شما تخصص لازم را داشته باشد.یعنی اگر قرار است مشاور تبلیغاتی شما شود، باید هم تجربه و هم علم تبلیغات را دارا باشد.

دیدگاه شما درباره اهمیت یک مشاور است که باعث پیشرفت شما در کارتان می‌شود یا برعکس به‌تنهایی تمام مسائل را بدوش می‌کشید و در این راه ضررهای زیادی را متحمل خواهید شد. اگر کسب‌وکاری با راهبردهای بازاریابی خود دچار مشکل شده باشد، می‌تواند از کمک و همکاری یک شرکت مشاوره مدیریت کسب‌وکار بهره‌مند شود. این شرکت می‌تواند به ایجاد تکنیک‌های بازاریابی که مؤثر بودن آن‌ها اثبات‌شده، به همراه تکنیک‌هایی بر اساس صنعتی که کسب‌وکار در آن مشغول به فعالیت بوده و بازار هدف آن کمک کند. این راهبردها نه‌تنها به جذب مشتری‌های جدید کمک می‌کنند، بلکه مشتری‌های پیشین را نیز حفظ خواهند کرد. همه‌ی کسب‌وکار در شروع کار یا میانه راه، به مشکلات و چالش‌هایی برخورد می‌کنند که برای رفع آن نیاز به دریافت  مشاوره و راهنمایی دارند. استفاده از خدمات مشاوره‌ای باعث می‌شود، بهره‌وری و موفقیت در کسب‌وکار شما افزایش یابد. دریافت خدمات مشاوره‌ای در شروع کار، باعث می‌شود، مسیر پیش رو، روشن و قابل پیش‌بینی باشد و زمانی که شما در مسیر و چالش‌های پیش رو قرار گرفتید، بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.

یک مشاور خوب، پس از شناخت کامل اجزای یک سازمان، و با تحلیل مسائل موجود، نسبت به ارائه راه‌حل یا ایجاد حساسیت برای یافتن راهکار مناسب اقدام می‌کند. بدیهی است که هزینه کردن در آموزش و مشاوره به‌منزله یک سرمایه‌گذاری سودآور است که افق‌های روشنی را پیش چشم بنگاه‌های اقتصادی گشوده و سازمان را برای آینده مجهز می‌کند. مشاوران به دلیل تجربه‌ای که در صنایع و صنف‌های مختلف دارند و اشراف کامل به بازار دارند، به‌راحتی می‌توانند شمارا در این راه راهنمایی نمایند.

چرا مشاوره کسبو کار نیاز داریم؟

ویژگی‌های مشاوران کسب‌وکار:

تفاوت اصلی مشاور با مدرس کسب‌وکار این است که مشاور یک متخصص، باتجربه عملی موفق در این حوزه است. بدیهی است که مشاور روی فرد مشاوره شونده کنترلی ندارد. او فقط پیشنهاد می‌کند و این فرد است که تصمیم می‌گیرد که چه راهبردی را برای شرکت خود در پی بگیرد. ازجمله ویژگی‌های یک مشاور حرفه‌ای:

1-تجربه

مشاور کسب‌وکار باید دارای تجربه کافی و کاربردی در حوزه خاص کسب‌وکار شما باشد. تجربه معمولاً باید از فعالیت‌های مشابه یا مرتبط با پروژه شما باشد و مهم‌ترین نکته در این رابطه مثال‌هایی است که مشاور موردنظر می‌تواند در این رابطه به شما ارائه کند.

2-اعتماد

در اولین دیدار بعد از گفت‌وشنود درباره کار حتماً دقت داشته باشید ک شما و مشاورتان درک درست و متقابل از شرایط داشته باشید و احساس اعتماد بین طرفین به وجود بیاید. در طول مراحل پروژه ارتباطات و تعامل بسیار مهم است.

3-مهارت

نیازهای کسب‌وکار شما ممکن است بسیار خاص و ویژه باشد و درنتیجه به استفاده و همکاری با یک مشاور بسیار زبده و بامهارت برای هدایت پروژه  نیاز داشته باشید. ابزارهای فوق‌العاده برای چک کردن مهارت‌های مشاور، رزومه و بررسی عملکرد وی در آخرین پروژه انجام‌شده او است. حتماً توجه داشته باشید که قبل از جست‌وجوی یک مشاور بازاریابی، مهارت‌های مدنظر در پروژه خود را به‌خوبی شناسایی کرده و اطلاعات جامعی در مورد هر یک از مهارت‌ها کسب کرده باشید.

4-رویکرد

شما نیاز به مشاوری دارید که به پروژه موردنظر اعتماد داشته و فعالیت خودش را صرفاً محدود به کارهای تئوری و نظری نکند و خودش را درگیر فعالیت اجرایی کند تا با داشتن توان اجرایی هم در زمان صرفه‌جویی کرده و هم نرخ بازده کلی را افزایش دهد. این رویکرد وی باید در جلسه اول موردبررسی قرارگرفته و این‌گونه مشخص شود که دو طرف دارای طرز فکر و اصول اخلاقی یکسان یا مشابهی هستند.

ویژگی مشاور کسب و کار
Coworkers team brainstorming
برچسب ها

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *